fbpx

Equip

Roger Martorell

Guia Muntanya UIAGM / IFMGA

El seu pati de l’escola van ser les Muntanyes de Prades i el Montsant, i aviat va començar a visitar i aprendre de les muntanyes de tot el món. Després d’una llarga etapa d’alpinista nòmada, va començar els estudis per convertir-se en Guia de Muntanya, fent de la passió una professió i del medi on es troba més a gust la seva oficina.
Des del 2000 es dedica professionalment al guiatge, i ha acumulat una llarga experiència arreu del món, viatjant i aprenent de diverses Companyies de Guies.
Actualment té dos camps base al llarg de l’any; la Val d’Aran al cor els Pirineus i Islàndia, l’illa que enamora; treballa com a Guia autònom i col·labora amb diverses empreses en camps com la formació docent, l’assessorament i per descomptat, el guiatge.
Amb ell tindreu garantia de professionalitat, passió i seguretat.

Carmen Álvarez Madrueño.

Tècnic Esportiu en Mitja Muntanya

Nascuda a Madrid, es va enamorar de les muntanyes durant la seva llarga estada a Groenlandia. Des de llavors, va decidir formar-se com a Guia Acompanyant de Muntanya i transmetre la bellesa, l’alegria i els secrets de les muntanyes del món als seus clients.
Especialitzada en Groenlàndia, Islàndia i els Pirineus, treballa com a Guia Acompanyant per a diverses agències i com a coordinadora de l’Escola d’Alpinisme de KaBi.
El seu camp base és la Val d’Aran i segueix complint el seu somni de viure i compartir les muntanyes que li han robat el cor.
Caminar amb la Carmen és una gran experiència, on us sorprendrà el seu detallisme, l’atenció personalitzada i el tracte humà que transmet, i on ampliareu el vostre coneixement en més camps dels que pugueu imaginar.