Viatges amb guia

Multiaventura en els fiords noruecs 2019

8 dies Des de 2.395 €

Viatge actiu, però amb allotjaments molt còmodes. Visitarem les meravelles dels Fiords Noruecs, en la zona de Ålesund i Geiranger. Realitzarem trekking en una illa paradisíaca, pedalarem per rutes escèniques, navegarem en caiac pels fiords i passarem una nit en una preciosa cabanya aïllada a la muntanya, entre dos fiords. Viatge exclusiu, guiat en castellà.

Gran Viatge a Noruega 2019

15 dies Des de 3.495€

“Gran Viatge a Noruega” és la ruta més intensa que pots fer a Noruega en 15 dies. Des del més destacable dels Fiords Noruecs fins a les dramàtiques muntanyes de les Illes Lofoten. Passant per les ciutats més destacades, com Oslo, Bergen, Stavanger o Tromso.
Tot això en un grup de tan sols 8 persones, àgil i dinàmic, realitzant trekkings en els millors paratges, navegacions pels fiords, caiac, caminades en glacera, etc.
Amb guia en castellà

Fiords noruecs i llegendes víkings 2019

8 dies Des de 1.795 €

En aquesta ruta única pel Sud de Noruega descobrirem, amb tota la seva esplendor, el país dels miralls, recorrent els impressionants Fiords i Parcs Nacionals. Viatjarem en grup reduït guiat en castellà, mentre combinem les visites més emblemàtiques del país amb marxes a peu per a acostar-nos a llocs als quals no tothom arriba, i navegacions en les quals et deixaràs impressionar per la majestuositat de les muntanyes.