Islàndia

Islàndia amb nens 2019

8 dies Des de 1.895 € Nens (menors de 12 anys): 150 € de descompte

Ruta especial per a famílies. Deixa't impressionar per aquest tour de 8 dies recorrent el sud d'Islàndia i la Península de Snaefells, descobrint els llocs més emblemàtics, contemplant meravelles de la naturalesa i arribant al punt triat per Jules Verne per a endinsar-se a l'interior de la Terra, el volcà Snaefellsjökull.

Aurores boreals a Islàndia 2019/20

8 dies Des de 1.995 € Suplement individual: 420 € Nens (menors de 12 anys): 150 € de descompte

Una fabulosa ruta pel sud d'Islàndia fins a arribar al llac glacial, Jökulsárlón, en la qual combinarem les visites durant el dia amb possibilitat d'observació d'aurores boreals a la nit. A més, el viatge inclou un trekking en glacera i la possibilitat de visitar el Blue Lagoon.
Un viatge per a gaudir d'Islàndia sense presses, amb un guia expert al país i allotjant-nos en les localitzacions ideals per a realitzar l'observació d'aurores.

SUD D’ISLÀNDIA I PENÍNSULA DE SNAEFELLS 2019

8 dies Des de 1.995 € Suplement individual (opcional): 625 €

Deixa't impressionar per aquest tour de 8 dies recorrent el sud d'Islàndia i la Península de Snaefells, descobrint els llocs més emblemàtics, contemplant meravelles de la naturalesa i arribant al punt triat per Jules Verne per a endinsar-s'a l'interior de la Terra, el volcà Snaefellsjökull.

Islandia amb encant en hotel2019

8 dies 2.445€ Suplement hab. individual: 630 € Nens (menors de 12 anys): 560 € de descompte, compartint habitació amb 2 adults. grup entre 10 i 12 persones. Suplement grup inferior (fins a 9 persones): 150 €.

Viatge de 8 dies en què recórrer l'illa a través de la famosa Ring Road en grups reduïts i hotels exclusius seleccionats pels nostres experts a Islàndia. Descobreix, en tan sols 8 dies, les icones més destacables d'Islàndia. Ideal per als quals busquen la màxima comoditat en els seus viatges.

Highlands d’Islàndia 2019

15 dies 3.195 €

Highlands d'Islàndia, Una aventura creada per la nostra agència, on farem una combinació del famós Trekking de Landmannalaugar amb una volta per l'interior i el nord de l'illa. Un pla complet de 15 dies en què veure el màxim de l'illa de gel i foc.
Com és usual, en grups de tan sols 8 persones, en vehicle 4x4 i guiats en castellà.

Islàndia Salvatge 2019

15 dies 3.395 €

Islàndia Salvatge és una ruta única creada pels nostres guies experts, amb la qual podràs descobrir la Islàndia més desconeguda. Recorrerem en vehicle 4x4 les pistes de l'interior del país, aquelles que només obren pocs mesos a l'any.
Superarem rius, creuarem deserts, veurem glacials i fins i tot ens banyarem en un llac dins d'un volcà. Combinant les visites d'icones turístiques amb llocs a penes explorats. Una volta a l'illa única i inigualable.

Islàndia al complet 2019

11 dies 2.645 €

Has buscat viatges a Islàndia i cap et convenç? Segurament és perquè encara no havies vist est. El que et proposem amb Islàndia al Complet és fer un volt a tota l'illa, durant la qual realitzarem excursions a peu i visitarem els llocs més emblemàtics, tot això sense renunciar a la comoditat de dormir en una habitació doble.

Trekking de Landmanalaugar 2019

8 dies 2.095 €

El Trekking de Landmannalaugar (o Laugavegur) és una icona d'aventura a Islàndia, considerat una de les travessies a peu més espectaculars del món.
Un viatge per etapes, dormint en refugis de muntanya, amb guia de parla hispana. En tan sols 6 dies veurem una increïble varietat de paisatges, travessant camps de lava, muntanyes de riolita, aigües termals naturals, glacials, deserts de cendra, fumaroles, volcans,…
La travessia original acaba en Thórsmörk. Nosaltres et donem la possibilitat d'allargar-ho una etapa més i travessar la zona de glaceres fins a Skógar o visitar el Cercle d'Or en el seu lloc (imprescindible triar l'una o l'altra opció en contractar el teu viatge)

Sud d’Islàndia i Landmannalaugar 2019

8 dies 1.995€

““Sud d'Islàndia i Landmannalaugar” és una ruta única i un dels nostres viatges estrella a Islàndia. Recorrem el sud i l'interior de l'illa en un grup molt petit, guiat en castellà. Combinem les visites més representatives del país amb marxes per a acostar-nos a llocs als quals no arriba tothom.

La volta a Islàndia i Landmanalaugar 2019

15 dies PREU: des de 2.995 € Juny i juliol: 3.095 € / Agost 3.195 € / Setembre: 2.995 €

Volta a Islàndia i Landmannalaugar és, possiblement, el viatge més complet que es pot fer a Islàndia en tan sols dues setmanes i una de les nostres rutes més demandades.
Recorrerem totes les principals atraccions naturals de l'illa, ens endinsarem en el salvatge interior, navegarem a la recerca de balenes, visitarem les illes Vestmann i la península de Snaefells i solcarem un llac glacial en zodiac entre icebergs i fronts glacials. Tot això en un grup de tan sols 12 viatgers.