Equip

Sorry, this entry is only available in Espanyol Europeu and Anglès Americà

Tècnic Esportiu en Alta Muntanya

Roger Martorell

El seu pati de l’escola van ser les Muntanyes de Prades i el Montsant, i aviat va començar a visitar i aprendre de les muntanyes de tot el món. Després d’una llarga etapa d’alpinista nòmada, va començar els estudis per convertir-se en Guia de Muntanya, fent de la passió una professió i del medi on es troba més a gust la seva oficina.
Des del 2000 es dedica professionalment al guiatge, i ha acumulat una llarga experiència arreu del món, viatjant i aprenent de diverses Companyies de Guies.
Actualment té el camp base al cor dels Pirineus, la Val d’Aran; treballa com a Guia autònom i col·labora amb diverses empreses en camps com la formació docent, l’assessorament i per descomptat, el guiatge.
Amb ell tindreu garantia de professionalitat, passió i seguretat.

Tècnic Esportiu en Mitja Muntanya

Carmen Álvarez Madrueño

Nascuda a Madrid, es va enamorar de les muntanyes durant la seva llarga estada a Groenlandia. Des de llavors, va decidir formar-se com a Guia Acompanyant de Muntanya i transmetre la bellesa, l’alegria i els secrets de les muntanyes del món als seus clients.
Especialitzada en Groenlàndia, Islàndia i els Pirineus, treballa com a Guia Acompanyant per a diverses agències i com a coordinadora de l’Escola d’Alpinisme de KaBi.
El seu camp base és la Val d’Aran i segueix complint el seu somni de viure i compartir les muntanyes que li han robat el cor.
Caminar amb la Carmen és una gran experiència, on us sorprendrà el seu detallisme, l’atenció personalitzada i el tracte humà que transmet, i on ampliareu el vostre coneixement en més camps dels que pugueu imaginar.