TOP 5 descensos a l’ARAN

Esqui pirineus , freeride

TOP 5 descensos a l’ARAN

  • Dates: de Gener a Abril
  • Durada: 5 dies
  • Preu:

    950€ p/p grup de 2

    550€ p/p grup de 4
  • Grup: màxim 4 persones per Guia

Programa

Situada al cor dels Pirineus, la Val d’Aran és una regió molt especial degut a la seva orientació nord i a unes condicions meteorològiques molt especials. Les nevades són constants des de Novembre fins a l’Abril, i la qualitat de la neu és un àmpliament coneguda entre els locals. Darrerament, algunes de les revistes d’esqui més infulents del món han publicat articles destacant les moltes opcions i oportunitat que s’hi ofereixen per als amants del freeride i l’esqui de muntanya.

T’oferim una selecció dels millors descensos, un llistat dels TOP 5. El nostre equip de guies avalúa diàriament les condicions de la neu per oferir-te l’oportunitat de gaudir les línies més cobejades en les millors condicions.

Si estàs buscant descobrir el millor esqui dels Pirineus, sorprendre’t amb un paisatge espectacular, gaudir del menjar i el vi de muntanya i tornar a casa amb una sensació de plenitud i les millors fotos, aquest és el teu plan.

Traurem profit de l’equip d’esquí de muntanya, però també de motos de neu per facilitar-nos l’accés o el retorn i un drop amb helicòpter per acostar-nos a les valls més aïllades.

Ens podem encarregar de l’allotjament, els transfers des de l’aeroport o l’estació de l’AVE, els menjars….només cal que ens ho facis saber i et farem el plan a mida, garantint màxima seguretat, professionalitat, atenció als detalls,diversió i sobretot, els millors descensos en les millors condicions.

Envians un email

Informació Útil

El programa pot variar a demanda del grup, incloent més dies de freerando, esqui de muntanya o helidrops, o adaptar-se a l'utilització d'esquís sense fixacions de muntanya.

Afegir minuts a l'helidrop farà incrementar el preu final.

Totes les activitats seràn guiades per un Guia d'Alta Muntanya certificat.

Els objectius poden variar per adaptar-se al nivell del grup, les condicions meteorològiques o d'estabilitat de la neu.

Hi ha la possibilitat de llogar esquís amples, equipament d'esqui de muntanya, kit de seguretat en allaus, motxilla ABS...

Equipament Recomanat

Equip d'esqui de muntanya ( opció lloguer )

Equip de seguretat en allaus ( opció lloguer )

Vestimenta adecuada

Motxilla 30l

Inclou

Guia d'Alta Muntanya

Assegurança d'accidents

1 transfer amb moto de neu

Helidrop 8'

Equipament de seguretat colectiu

Transport intern

No Inclou

Transport

Allotjament

Menjar